Het kan zomaar gebeuren dat je ’s nachts of overdag met een bedreigende situatie te maken krijgt. Tijdens het uitgaan kan er ineens een grimmige sfeer ontstaan of je loopt alleen in het donker in een verlaten straat. Je kunt je dan snel onveilig voelen. Dan geeft het extra vertrouwen en zekerheid als je weet dat je jezelf kunt verdedigen.

Krav Maga is een uit Israël afkomstige zelfverdedigingsmethode. Het is een effectieve manier voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden die met Krav Maga in korte tijd leren om te gaan met (levens-)bedreigende situaties, zoals een bedreiging met een mes of vuurwapen.

Bijzonder: Krav Maga is niet aan regels gebonden. Trappen en stoten naar het kruis zijn toegestaan, net als ellebogen naar het hoofd en het met je vingers prikken in ogen of tegen de keel. Alles om ervoor te zorgen dat je niets overkomt. En dat gaat best ver. Maar wie het Krav Maga beoefent, zal in de eerste plaats conflictsituaties proberen te vermijden. Maar in geval van nood ben je wel in staat om je aanvaller te overwinnen.

LESUREN

Dinsdag

  • Krav Maga
    20:45 - 22:00

Donderdag

  • Krav Maga
    20:00 - 21:30

Zondag

  • Krav Maga
    11:00 - 12:30
Geenevents beschikbaar!