Zijn je kinderen niet achter de (spel)computer weg te slaan? Zitten ze uren achter elkaar te gamen of te chatten? Doodzonde en riskant ook. Want een goede portie dagelijkse beweging is een must voor elk kind. Het is noodzakelijk voor een goede ontwikkeling, zowel lichamelijk als geestelijk.

De bokssport is bij uitstek een sport die op een positieve manier bijdraagt aan de vorming van een kind. Boksen geeft meer zelfvertrouwen, meer discipline en doorzettingsvermogen. En – voor als het nodig is – leren kinderen agressie in goede banen te leiden.

Tinca-Tinca Boxing Gym geeft boksles aan kinderen van 6 tot en met 8 jaar. Bij die leeftijdsklasse is er extra aandacht voor het ontwikkelen van de motoriek en het zelfvertrouwen.

Daarnaast hebben onze jeugdtrainers naast een sportieve ook een opvoedende taak. Ze brengen de jeugdleden niet alleen de beginselen van de bokssport bij, maar ook de noodzakelijke normen en waarden.

Daarvoor hanteren we een aantal belangrijke basisregels:
– We hebben respect voor elkaar (we lachen elkaar dus niet uit)
– We vertrouwen elkaar
– Niemand speelt de baas
– Niemand doet zielig
– We helpen elkaar

Bij TTBG leert jeugd op een speelse manier de beginselen van het boksen. Sport en spel gaan hand in hand. De jeugdleden van TTBG zien we dan ook groeien, letterlijk en figuurlijk. Ze worden sterker en sneller en krijgen een betere motoriek en coördinatie. Maar ook mentaal worden ze sterker. Ze kunnen veel beter tegen een stootje. En dat begint al bij de allerkleinsten. Niet langer twijfelen dus, en je kind nu lid maken. Daar heeft hij of zij een leven lang plezier van.

LESUREN

Maandag

 • Jeugd 6-8 jaar
  15:00 - 15:45

Dinsdag

 • Jeugd 6-8 jaar
  15:00 - 15:45

Woensdag

 • Jeugd 6-8 jaar
  15:00 - 15:45

Donderdag

 • Jeugd 6-8 jaar
  15:00 - 15:45

Vrijdag

 • Jeugd 6-8 jaar
  15:00 - 15:45
Geenevents beschikbaar!