De boksclinic van Tinca-Tinca Boxing Gym: een heel bijzonder (bedrijfs)uitje.

Weer eens wat anders: Samen met je medewerkers, collega’s of vrienden een leerzame boksclinic volgen. Een heel bijzonder (bedrijfs)uitje en een speciale manier van teambuilding. Wij van Tinca-Tinca Boxing Gym geven leuke, leerzame én veilige boksclinics.

De clinics kunnen bij ons in IJmuiden plaatsvinden, maar ook op de locatie van uw keuze. Daarnaast is een training in de buitenlucht ook mogelijk. Op het strand bijvoorbeeld.

Elke boksclinic die we geven is op maat gesneden, een workshop die past bij uw bedrijf of instelling. Rode draad in al onze oefenvormen zijn het samenwerken, verbinden en het ontdekken van wat je kunt en wat je (nog) niet kunt.

Hoe ziet een boksclinic eruit?
We beginnen de clinic – die in handen is van enthousiaste bokstrainers – altijd met een goede warming-up. Daarna komen de oefenvormen met een vakkundige uitleg van onze bokstrainers. En dan gaan we aan de slag: je krijgt de basisbeginselen van het boksen uitgelegd en uiteindelijk wordt wat we geleerd hebben uitgeprobeerd. Dat gaat allemaal heel gecontroleerd; het gaat erom dat je er als deelnemer plezier aan beleeft. Tijdens de workshops wordt er dan ook niet gespard.

INTERESSE?

Lijkt het je wat, een boksclinic als bijzonder (bedrijfs)uitje?

Neem contact op met Chris van Zeelt (06 – 52 007 209) en vraag naar de mogelijkheden.