Boksen is een van de meest effectieve manieren om sterker en fitter te worden. En dat kan al in korte tijd. Voor boksen heb je conditie, kracht en coördinatie nodig. Onze bokslessen zijn erop gericht om je uithoudingsvermogen en bokstechniek te verbeteren. Automatisch train je dan ook je borst-, arm-, been- en buikspieren. Tijdens de les worden bokstechnieken en zaktrainingen afgewisseld met sparringpartijtjes. In de les train je met elkaar, maar stoten gebeurt nooit op volle kracht.

Boksen is een spel van aanval en verdediging, van kracht en uithoudingsvermogen. De boksles is een energieke les waarbij je non-stop bezig bent. Ook je mentale kracht wordt meteen op de proef gesteld. Heb jij doorzettingsvermogen? Uithoudingsvermogen? Ga jij tot het uiterste of gooi je gemakkelijk (letterlijk én figuurlijk) de handdoek in de ring? Met boksen wordt je niet alleen lichamelijk sterker, maar ook geestelijk. Boksen is een sport voor doorzetters, die er niet voor terugdeinzen om zich in het zweet te werken. Vast iets voor jou dus!

De bokstraining is voor mannen als vrouwen en zowel voor beginners als gevorderden. Onze ervaren trainers geven op een veilige, technisch verantwoorde wijze les en kijken naar het niveau dat bij jou past.

Tinca-Tinca Boxing Gym richt zich op de recreatieve sporter, maar biedt sporters ook de mogelijkheid om de sport op wedstrijdniveau te beoefenen. De expertise en ervaring om wedstrijdsporters te trainen en begeleiden is ruimschoots aanwezig.

LESUREN

Dinsdag

  • Boksen
    20:00 - 20:45

Donderdag

  • Boksen
    19:00 - 19:45

Zaterdag

  • Boksen
    10:00 - 10:45
Geenevents beschikbaar!